Over mij

Mijn naam is Robbert Otte. Ik ben 40 jaar, getrouwd en woon samen met mijn vrouw en twee dochters in Zwolle. Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam als psychomotorisch therapeut binnen verschillende werkvelden, zoals de jeugddetentie, open en gesloten jeugdzorg en verslavingszorg.

Naast mijn werk als psychomotorisch therapeut geef ik ook trainingen Rots en Water aan zowel kinderen, jongeren en leerkrachten. En ik ben opgeleid in de Methode Eline Snel. Een mindfulnesstraining die ik geef aan kinderen, jongeren en hun ouders, leerkrachten en andere professionele opvoeders.

Wat men beweegt heeft mij altijd al geïnteresseerd. Zowel letterlijk op het anatomische en fysiologische vlak, maar nog meer op het gebied van motivatie en drijfveren. Binnen mijn therapieën en trainingen staat vooral het doen en ervaren voorop en reflectie op je eigen denken, voelen en handelen. Verbale behandelingen (praattherapie) heeft de beperking dat er soms ergens geen woorden voor zijn. De ervaringsgerichte methodes die ik gebruik komen verder en spreken andere gebieden aan.

Mocht je geinteresseerd zijn om een training of therapie bij mij te volgen neem dan contact met mij op via info@pmtzwolle.nl of 0628675237