Teambuilding in Zwolle

De ervaringsgerichte werkwijze van vaktherapie en dan specifiek het medium PMT is uitermate geschikt om in te zetten voor teambuildingsdoeleinden. 
Of u nu een ontspannen sportieve ochtend wilt hebben met het team, de kwaliteiten van de verschillende teamleden of het team als geheel naar voren wilt laten komen, of wilt werken aan de leerpunten van de verschillende teamleden of het team als geheel. PMT Zwolle biedt u een aanbod op maat.

De teambuildingsactiviteiten, zullen voornamelijk bewegingsgericht zijn. Dit hoeft niet te betekenen dat u allemaal atleten in uw team moet hebben om mee te kunnen doen. Het betekent ook niet dat u extra sportkleding mee moet nemen en na afloop zult moeten douchen. In overleg worden de activiteiten afgestemd op uw behoefte en vraag. 
De activiteiten kunnen plaatsvinden op diverse locaties. Bij u op kantoor, in de vergaderkamer of kantine, maar bijvoorbeeld ook in een sportzaal, op de ijsbaan (seizoen) en op de klimmuur. Overal is wel materiaal waarmee uw PsychoMotorisch Teambuilder uit de voeten kan om een uitdagend arrangement neer te zetten. Bij gebrek aan materialen dient uw lijf als instrument. 

Bij PMT Zwolle is er geen minimum aan het aantal personen voor wie u de teambuilding aan kunt vragen. Daarnaast hoeft u er niet ver voor te reizen. PMT Zwolle komt naar u toe, tenzij u liever op een andere locatie afspreekt. De maximale groepsgrootte is afhankelijk van uw vraag en de activiteit, die daarbij past. 

Kosten Teambuilding in Zwolle

Voor ieder budget maak ik een passend aanbod. Neemt u contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

U betaalt zelf de kosten voor de locatie, de eventuele materiaalhuur en de eventuele reiskosten. (Binnen Zwolle reken ik geen reiskosten).

 

Voor groepen van 5 tot 25 personen

 

Back to top