Één Dag Introductie Training Rots en Water

rots en water zwolleHet Gadaku Institute / Rots en Water NL biedt ook één dag introductie-trainingen aan voor schoolteams en organisaties. Deze dagen worden gepresenteerd door speciaal hiervoor opgeleidde en geaccrediteerde advanced Rots en Water trainers niveau 2.

Het Rots & Water programma is een uiterst effectief programma dat zich richt op het vergroten van sociale vaardigheden en samenwerking, zelfkennis en zelfvertrouwen en is geschikt voor zowel jongens als meisjes in het Basis Onderwijs, het Voortgezet Onderwijs, Speciaal Onderwijs, hulpverlening, en jongeren met ontwikkelingsproblemen- en stoornissen.

De EDIT is bedoeld om teams te introduceren in werkwijze en doelstellingen van het Rots & Waterprogramma. Het is tevens de beste en snelste manier om het Rots & Waterprogramma schoolbreed in te voeren, en reeds functionerende Rots & Watertrainers binnen de school of organisatie te ondersteunen.
De inhoud van de EDIT is beschreven in het Rots en Water Starters boek en bestaat uit: leren gronden en centreren, ademkrachtoefeningen, grenzen aan leren voelen, respecteren, stellen en verdedigen, en het Rots & Water referentiekader voor communicatie op verschillende niveau’s (fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal niveau).

Kosten van de EDIT zijn € 1.575,- voor teams van maximaal 30 personen. Daarbij inbegrepen 15 Rots & Water Starters handboeken (kostprijs € 32,50 per stuk).

Voor informatie en reservering neemt u contact op met het Rots & Water Instituut NL. Bij reservering kunt u uw voorkeur uitspreken voor Robbert Otte van PMT Zwolle. Hij komt dan de training voor uw schoolteam of organisatie verzorgen.

Telefoon: 0224-213346
Email: info@rotsenwater.nl

Bron:www.rotsenwater.nl