Mindfulness Methode Eline Snel: 'Aandacht werkt!'

Mindfulness voor kinderen en jongeren

Veel kinderen en jongeren hebben moeite met concentreren. Ze slapen niet goed, maken zich druk en hebben zorgen. Ze hebben ook moeite met ontspannen, of zomaar even niets doen. En ze zijn doorlopend online. Hun hoofd is te vol, de prikkels teveel.

Ze ‘moeten’ zo veel. Van zichzelf, van de school, van de maatschappij. Hoe leer je kinderen zichzelf tot rust te brengen, te stoppen met piekeren, te vertrouwen op kwaliteiten in zichzelf en zich staande te houden in deze veeleisende 21ste eeuw? (Bron: www.elinesnel.com)

eline snel zwollePMT Zwolle werkt met de methode ‘Aandacht werkt!’ van Eline Snel. Een 8-10 weekse training ontwikkeld door Eline Snel en gebaseerd op haar meer dan 30 jaar ervaring in het werken met kinderen en de bewezen effectieve stressreductietraining (MBSR) van Jon Kabat-Zinn. De bijeenkomsten duren, afhankelijk van de leeftijd van de deelnemers, 25 – 45minuten en bestaan uit een combinatie van bewust bewegen, stilte oefeningen, verhalen, gedichten en het uitwisselen van ervaringen. Thema’s die besproken worden tijdens de bijeenkomsten zijn: ‘Observeren en concentreren’, ‘Luisteren naar je lijf, ‘Gevoelens kun je voelen, daarom het ze ook zo’, ‘Geduld en Vertrouwen’ en ‘Aardig zijn is leuk’. Als ouder krijgt u gedurende de training één van onderstaande boeken in bruikleen, zodat u mee kunt lezen met de inhoud van de training en als u het leuk vindt ook met uw kind(eren) en partner thuis ook kunt ontdekken wat we ervaren tijdens de training. 

De training voor kinderen kost 200,-. De training voor jongeren kost 250,-

Raadpleeg de agenda wanneer de volgende training gepland staat

Mindfulness voor kinderen en jongeren op uw school? Neemt u alstublieft contact met mij op. 

Boeken